Bine aţi venit la Şcoala Gimnazială ,,Mihai Eminescu" Arad!

director, prof. Aurelian Stana
director adjunct, prof. Lupea Georgiana

vineri, 18 mai 2018

„Prietenie... pe o... sfoară...”

       Joi, 17 mai 2018 - „Prietenie... pe o... sfoară... .” - la Biblioteca Judeţeană "A.D. Xenopol" Arad în parteneriat cu alte biblioteci din țară, la inițiativa Biblioteca Judeteana George Baritiu Brasov!
       Clasa a III-a C, însoțită de dna înv. Bibarț Cristina, de la Școala Gimnazială "Mihai Eminescu" - Pro Scoala Mihai Eminescu, au contribuit cu desene minunate, reprezentative ale poveștilor adunate și adaptate ale fraților Grimm, în cadrul activităților desfășurate de doamna bibliotecar Maria Truță, prevăzute în proiectul „Prietenie... pe o... sfoară... .”.
    Desenele copiilor, vor fi trimise în diferite biblioteci din țară, unde vor fi expuse, iar Biblioteca Judeţeană "A.D. Xenopol" Arad va găzdui de asemenea o expoziție cu desene primite de la alte biblioteci din țară!
      Copiii au vizionat o prezentare Power Point cu informații generale despre cei doi mari povestitori, cu titluri ale operelor prelucrate de dânșii, după care au avut posibilitatea să pună întrebări! Activitatea a continuat, prin colorarea de către elevi a unor imagini la alegere din toate poveștilor fraților Grimm.


Bibliotecar Maria Truță
Prof. înv. primar Bibarț Cristiana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.