Bine aţi venit la Şcoala Gimnazială ,,Mihai Eminescu" Arad!

director, prof. Aurelian Stana
director adjunct, prof. Lupea Georgiana

joi, 24 mai 2018

Prietenie... pe o... sfoară... - Clasa pregătitoare A

„Prietenie... pe o... sfoară... .” - la Biblioteca Judeţeană "A.D. Xenopol" Arad în parteneriat cu alte biblioteci din țară, la inițiativa Biblioteca Judeteana George Baritiu Brasov!
Clasa pregătitoare A, însoțită de dna înv. Cristina Ion Bara, de la Școala Gimnazială "Mihai Eminescu" - Pro Scoala Mihai Eminescu, au contribuit cu desene minunate, reprezentative ale poveștilor adunate și adaptate ale fraților Grimm, în cadrul activităților prevăzute în proiectul „Prietenie... pe o... sfoară... .”.
Desenele copiilor, vor fi trimise în diferite biblioteci din țară, unde vor fi expuse, iar Biblioteca Judeţeană "A.D. Xenopol" Arad, va găzdui de asemenea o expoziție cu desene primite de la alte bibliotecii din țară!
Copiii au vizionat o prezentare Power Point cu informații generale despre cei doi mari povestitori, cu titluri ale operelor prelucrate de dânșii, după care vizionat și un desen animat ecranizat din poveștile frațiilor Grimm, și au avut posibilitatea să pună întrebări! Activitatea a continuat, prin colorarea de către elevii a unor imaginii la alegere din toate poveștilor fraților Grimm!
Dna Lucia Bibarţ, a avut de asemenea bună voința să le vorbească copiilor despre bibliotecă și carte!


Bibliotecar, Maria Truță


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.