Bine aţi venit la Şcoala Gimnazială ,,Mihai Eminescu" Arad!

director, prof. Aurelian Stana
director adjunct, prof. Lupea Georgiana

marți, 6 decembrie 2016

De Moș Nicolae

          Cu hărnicie copiii au curățat ghetuțele și au așteptat cu nerăbdare sosirea lui Moș Nicolae, care nu s-a lăsat așteptat.
Clasa pregătitoare A
(prof. înv. primar Binchiciu Ileana)


           Micii școlari ai clasei pregătitoare B (prof. înv. primar Lupea Georgiana) au fost foarte cuminți și i-au colorat lui Moș Nicolae, sperând că Moșul va veni și la ei. Iar acestuia i-a plăcut ce a văzut și i-a vizitat azi în clasă, lăsându-le cadouri minunate. Mulțumim, Moșule!


           Elevii clasei a II-a A (prof. înv. primar Balint Laura) au colorat și ei pentru Moș Nicolae, s-au jucat puțin în Piața Avram Iancu, profitând de primii fulgi de nea, după-masa petrecând două ore minunate la un loc de joacă, unde... surpriză... Moșul le-a lăsat cadouri.


          Elevii claselor germane au făcut repetiție pentru spectacolul de colinde de mâine din Piața Avram Iancu.    
          Clasa a III-a C (inst. Szabo Henter Carla) a realizat cizmulița lui Moș Nicolae și alte lucrări specifice.


            Totodată, toți elevii școlii au primit din partea comitetului de părinți, câte o surpriză - un moș de ciocolată. Mulțumiri tuturor celor implicați pentru ca elevii să aibă o zi minunată!
   


          Elevii clasei a IV-a A, Scoala Gimnazială "Mihai Eminescu" Arad s-au implicat, împreună cu părinții și d-na învățătoare Cristina Bara în campania "Fii si tu Moș Nicolae", în parteneriat cu Grădinița Bambi si D.D.A.C. Sperăm ca micile noastre daruri, din suflet, să îi bucure pe copiii care le vor primi.



 Bravo, copii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.