Bine aţi venit la Şcoala Gimnazială ,,Mihai Eminescu" Arad!

director, prof. Aurelian Stana
director adjunct, prof. Lupea Georgiana

miercuri, 7 decembrie 2016

Campania Umanitară „Fii şi tu Moş Nicolae”

       Marţi, chiar pe 6 decembrie, de Moş Nicolae, mai multe familii din Arad au primit multe cadouri de la preşcolarii Grădiniţei „Bambi” şi de la elevii Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu” - clasa a IV-a A.
      Colectivul şi părinţii Grădiniţei „Bambi”, respectiv  învăţătoarea Cristina Ion Bara şi părinţii elevilor de la clasa a IV-a A au pus împreună mult suflet, bucurie şi au donat dulciuri, alimente, jucării şi haine unor familii din Arad, aflate în dificultate. Cadrele didactice, împreună cu Popovici Dorina şi Petrine Cristina (părinţi voluntari), însoţiţi de un asistent social, reprezentant al D.D.A.C, au împărţit daruri, familiilor nevoiaşe.

     Aceste familii se află sub atenta supraveghere a specialiştilor de la D.D.A.C (Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară) din Arad, specialişti care au dovedit că se implică foarte mult şi sunt o familie unită. Oana Pârvulescu, director la D.D.A.C a dovedit că este un om cu suflet mare şi a susţinut această Campanie Umanitară.
         Mulțumiri tuturor celor implicați!

Sursa: Ghidul Arădean.ro

http://www.ghidularadean.ro/stire/17994/au_fost_mos_nicolae_pentru_o_zi__prescolarii_de_la_bambi_si_elevii_de_la_scoala_gimnaziala_mihai_eminescu_au_dus_cadouri_unor_familii_nevoiase__video_.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.