Bine aţi venit la Şcoala Gimnazială ,,Mihai Eminescu" Arad!

director, prof. Aurelian Stana
director adjunct, prof. Lupea Georgiana

luni, 22 februarie 2016

Târgul clasei a II-a A

           Azi a avut loc târgul clasei a II-a A, denumit generic "Garage sale". Ideea târgului a pornit de la câţiva părinţi ai elevilor clasei, care ulterior s-au mobilizat pantru ca acest târg să aibă succes. Copiii au adus de acasă jucării, cărţi, obiecte de artizanat, sucuri, dulciuri, mărţişoare. Inclusiv mămicile sau bunicile au fost implicate să prepare bunătăţi pe care elevii să le vândă. A fost montat şi un colţ de joacă pentru copii, o trambulină gonflabilă. 
         Scopul târgului a fost ca elevii să fie puşi în situaţii reale de viaţă, să cunoască valoarea banilor, să găsească întrebuinţări obiectelor de care se pot dispensa, să adune fonduri în scopuri caritabile şi nu în ultimul rând să se distreze, să petreacă timp de calitate împreună.
          Felicitări părinţilor pentru idee şi pentru tot ajutorul acordat, doamnei învăţătoare Borzak Clara pentru implicare şi tuturor celor care  întreaga zi şi-au dedicat-o acestei acţiuni pentru a fi o reuşită. 
        Copiii au fost foarte emoţionaţi în spatele tejghelelor, dar şi fericiţi atunci când reuşeau să vândă obiecte. Activitatea a fost o reuşită, dovadă fiind mesajele de felicitare şi încurajare adresate pe un panou postat pentru a culege impresii.
          Bravo, copii şi la cât mai multe activităţi de acest gen!

http://www.arq.ro/acesti-copii-au-vandut-la-scoala-dulciuri-si-jucarii-pentru-a-strange-bani-necesari-modernizarii-clasei/4981 



Responsabil cu proiectele educative,
Balint Laura

Un comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.