Bine aţi venit la Şcoala Gimnazială ,,Mihai Eminescu" Arad!

director, prof. Aurelian Stana
director adjunct, prof. Lupea Georgiana

vineri, 17 iunie 2011

ULTIMUL CLOPOŢEL


La şcoala noastră a avut loc o festivitate emoţionantă. Clopoţelul şcolii a sunat pentru ultima dată pentru absolvenţii clasei a opta, care au avut ocazia să îşi ia rămas bun de la profesori şi colegi. La festivitate au participat profesori, elevi, părinţi şi invitaţi.
Doamna director Iliţa Moldovean a rostit cuvinte de încurajare pentru elevii care pornesc acum pe un drum nou:
,,Să privim cu optimism viitorul. Să sperăm la ce e mai bun pentru voi toţi.Lacrimile vărsate acum la despărţire să nu fie în van. Căci, oricât de grea e clipa despărţirii, rămâne amintirea acestor ani ca o lumină vie în suflete, o lumină atât de puternică încât poate să străbată orice umbră aruncată de negura tristeţii."
În continuare doamna director a urat tuturor elevilor, dar şi profesorilor vacanţă frumoasă, după care le-a mai dat absolvenţilor un ultim sfat:
,,Să deveniţi cei mai buni. Urmaţi-vă visul, oricare ar fi acesta. Faceţi totul cu pasiune pantru că numai aşa veţi atinge performanţa. Găsiţi talentul care vă deosebeşte de ceilalţi şi fiţi perseverenţi pe drumul către excelenţă. Bunul Dumnezeu să vă lumineze paşii."
  A urmat apoi predarea cheii şcolii elevilor din clasa a şaptea. Şefa de promoţie, Rus Antonia, care a obţinut un rezultat deosebit, media 10, a rostit cuvântul de despărţire din partea claselor a opta.

FELICITĂRI TUTUROR ABSOLVENŢILOR! SUCCES LA EXAMEN!


VACANŢĂ PLĂCUTĂ, DRAGI ELEVI!

















joi, 16 iunie 2011

Serbarea Abecedarului- clasa I A

Miercuri, 15. 06. 2011 a avut loc la Terasa Lido de pe strada Eminescu serbarea Abecedarului pentru elevii clasei  I  A. Copiii s-au prezentat foarte emoţionaţi, dar fericiţi că au absolvit cu bine primul an de şcoală.
Costumaţiile realizate au fost atractive, iar tortul din final delicios.
Astfel copiii  se gandesc acum la o binemeritată vacanţă.

VACANŢĂ  PLĂCUTĂ  ŞI  ... NE  VEDEM  LA  TOAMNĂ!
prof. Laura Balint






miercuri, 15 iunie 2011

Serbarea Abecedarului- clasa I D

Clasa I D a prezentat SERBAREA ABECEDARULUI  la sala Marem de pe str. Pădurii. Programul le-a plăcut părinților și invitaților, care au venit în număr foarte mare. După serbare  ,,absolvenții” clasei I au fost sărbătoriți cu un tort uriaș, după care s-au distrat pe toboganul gonflabil.
Felicitări tuturor copiilor pentru rezultatele obținute în primul an de școală!
Vacanță plăcută tuturor!






sâmbătă, 11 iunie 2011

10 IUNIE- ZIUA ŞCOLII

Astăzi a avut loc ZIUA ŞCOLII, desfăşurandu-se diferite activităţi, jocuri şi concursuri, la nivelul fiecărei clase. Clasele I  A şi I  B au organizat împreună jocurile sportive şi de îndemânare. Printre acestea au fost:
  •  mers cu transportul unei cărţi în echilibru pe creştetul capului,
  •  mers alert în mană fiind o linguriţă în care era o piatră,
  •  transportul unei monede pe degetul arătător,
  •  sărituri şi alergări.
Elevii clasei I  A au realizat salată  de fructe, iar cei ai clasei  I  B sandwichuri, apoi s-au servit reciproc cu produsele realizate. Timpul petrecut împreună a fost apreciat de elevi, mai ales că au mai realizat activităţi împreună.
 Am petrecut împreună o zi minunată!
prof. Laura Balint