Bine aţi venit la Şcoala Gimnazială ,,Mihai Eminescu" Arad!

director, prof. Aurelian Stana
director adjunct, prof. Lupea Georgiana

luni, 6 iunie 2011

MENS SANA IN CORPORE SANO


 1. - 01.05.2011 Eleva Gabără Daiana din cl. a VIa B a obținut Loc I Cupa Aradul la ciclism. Concursul s-a desfăşurat pe Bv Revoluţiei pe categorii de vârstă. Eleva şcolii noastre a câştigat  locul I, la categoria până în 14 ani. A primit o bicicletă  cu care va participa şi la alte concursuri.
 
  2. -10.05.2011 Elevul Miheţ Alexandru din cl. a VI a A a obținut Loc III la tenis de masă Cupa Crisius Chişineu -Criş, concurs internaţional, ediţia  a 32 a. Elevul este pasionat de tenisul de masă pe care-l practică la şcoală şi  la Palatul Copiilor.
 
3. -18.05.2011 Echipa şcolii noastre a participat la Cupa DHS, concurs naţional de biciclete şi a ocupat locul III din 12 echipaje. Concursul s-a desfăşurat în parcarea de la Real, premiile au fost biciclete locul I, căşti locul II şi mănuşi locul III.  Echipa a fost formată din următorii elevi:Ţîrlea Mariana VIII A, Măricei Andrei VI A, Gabără Daiana VI B, Rancov Cristian VA.
 
4. -1.05.2011 Eleva Ardelean Patricia din cl a II- a germană a ocupat locul III la categoria 6-9 ani la Crosul Olimpic care s-a desfăşurat pe Bv. Revoluţiei. Participarea şcolii noastre a fost una foarte numeroasă, aproximativ 60 elevi care s-au clasat în primii douăzeci la fiecare categorie de vârstă. 
 
Nu uitaţi sloganul MENS SANA IN CORPORE SANO -MINTE SĂNĂTOASĂ ÎNTR-UN CORP SĂNĂTOS.
profesor Marcu Carmen

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.