Bine aţi venit la Şcoala Gimnazială ,,Mihai Eminescu" Arad!

director, prof. Aurelian Stana
director adjunct, prof. Lupea Georgiana

luni, 15 ianuarie 2024

„DOUĂ ȘCOLI, ACELAȘI NUME”

      Este titlul proiectului transfrontalier, în care o parte dintre elevii celor două insituții partenere: Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” Anenii Noi, Republica Moldova și Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Arad au realizat un schimb de experiență, cu ocazia cinstirii patronului spiritual al școlii. Cu acest prilej, Dl. Director Prof. Aurelian Stana a rostit un cuvânt de mulțumire și în privința colaborării fructuoase dintre cele două instituții partenere.

      Elevii Liceului Teoretic „Mihai Eminescu”, Anenii Noi coordonați de doamnele prof. Marina Ciur și Olga Bogovic, au recitat poezii, au prezentat desene realizate din opera marelui poet, împărtășindu-ne din activitățile ce se vor desfășura în instituția lor, pe parcursul întregii săptămâni. Am fost plăcut impresionați să aflăm că fiecare sală de clasă a ales o temă din opera eminesciană, împodobind ușa sălii de clasă.

     Un grup de elevi ai Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Arad, din clasele a VI-a A, a VIII-a A și a VIII-a B, coordonați de Prof. Ciucaș Adriana, Dincea Manuela și Puf-Sarkozi Mihaela au prezentat elevilor instituției partenere creațiilor realizate de ei, constând în: afise, desene, recitări de poezii din opera marelui poet Mihai Eminescu, făcând cunoscut și activitățile care s-au derulat la celelalte clase din instituție.

     Sperăm și pe viitor într-o continuare a acestor tipuri de activități, benefice copiilor pentru susținerea caracterului național al limbii române.

Prof. Ciucaș Adriana



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.