Bine aţi venit la Şcoala Gimnazială ,,Mihai Eminescu" Arad!

director, prof. Aurelian Stana
director adjunct, prof. Lupea Georgiana

marți, 6 iunie 2023

Lista elevilor înscriși în clasa pregătitoare (2023/2024)

 Dragi părinți și viitori elevi,

Cu bucurie vă aducem la cunoștință că lista copiilor admiși după prima etapă de înscrieri în clasa Pregătitoare pentru anul școlar 2023-2024 a fost afișată astăzi, în incinta școlii noastre, dar și în format electronic pe site-ul școlii.
Vă invităm să consultați lista, pe site-ul școlii, aici, pe blog, dar și pe un panou special amenajat în incinta școlii. Acolo veți găsi numele și prenumele copiilor selectați pentru această etapă.
Afișarea listei reprezintă un moment important în procesul de admitere, iar noi suntem încântați să împărtășim această veste cu dumneavoastră!
Felicitări tuturor copiilor care au fost selectați! Începerea acestui nou capitol în viața lor este o mare realizare, iar noi suntem încântați să-i întâmpinăm cu brațele deschise în familia noastră școlară!
Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă așteptăm cu nerăbdare să începem anul școlar 2023-2024 alături de noii noștri elevi. Pentru orice informații suplimentare sau nelămuriri, vă stăm la dispoziție la secretariatul școlii.
Cu respect,

Școala Gimnazială Mihai Eminescu    

În perioada 6.06.2023-12.06.2023 va avea loc a doua etapă de înscriere în clasa pregătitoare pentru anul școlar 2023/2024. Atașăm locurile rămase vacante. Unitățile de învățământ care nu mai au locuri disponibile, nu mai pot primi cereri de înscriere.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.