Bine aţi venit la Şcoala Gimnazială ,,Mihai Eminescu" Arad!

director, prof. Aurelian Stana
director adjunct, prof. Lupea Georgiana

duminică, 17 februarie 2019

Înscriere în învățământul primar

      Înscrierea în clasa pregătitoare a copiilor de 6 ani se realizează 
în perioada 4 martie – 22 martie 2019.

ETAPA  I

4 martie – 22 martie 2019         Părinții completează, online sau la școala la care vor să își înscrie copiii, cererile-tip de înscriere. Tot acum părinții fac și validarea cererilor-tip de înscriere la școală, zilnic, în intervalul orar 8:00-18:00 (luni-vineri).

28 martie 2019                            Repartizarea la școala de circumscripție a copiilor ai căror părinți au solicitat înscrierea la o altă unitate de învățământ decât școala de circumscripție, dar nu au fost admiși din lipsă de locuri și care au exprimat în această fază opțiunea pentru înscrierea în școala de circumscripție
29 martie 2019                             Afișarea în școli și pe site-ul inspectoratului școlar a copiilor înmatriculați, a numărului de locuri rămase libere și a listei copiilor neînscriși după prima etapă.

ETAPA  a II-a 

1 aprilie 2019                                 Afișarea la sediul școlilor și pe site-ul inspectoratului școlar a procedurii specifice de repartizare a copiilor pe locurile disponibile, elaborată de inspectoratul școlar
2 aprilie – 8 aprilie 2019              Depunerea cererii-tip de înscriere la secretariatul școlii aflate pe prima poziție dintre cele trei opțiuni exprimate pentru etapa a doua, de către părinții copiilor care nu au fost cuprinși în nicio unitate de învățământ în etapa anterioară sau care nu au participat la prima etapă. 
Validarea cererilor-tip de înscriere la unitatea de învățământ aflată pe prima poziție în opțiunile privind înscrierea copiilor.
11 aprilie 2019                               Afișarea la fiecare școală a listelor finale cu copiii înscriși în clasa pregătitoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.