Bine aţi venit la Şcoala Gimnazială ,,Mihai Eminescu" Arad!

director, prof. Aurelian Stana
director adjunct, prof. Lupea Georgiana

luni, 15 octombrie 2018

Programul Zâmbete Colgate

           Sâmbătă, 13 octombrie
"Pentru că fiecare dintre noi merită un zâmbet fără carii, avem o misiune: să facem România mai veselă și să aducem cât mai multe zâmbete printre oameni. Ne dorim să vedem cât mai des acele zâmbete care topesc inimi, unesc oameni și ne ajută să ne îndeplinim visurile!
        Alătură-te misiunii noastre și fii parte din Programul Zâmbete Colgate! Vom oferi astfel consultații stomatologice gratuite copiilor care au nevoie de un zâmbet sănătos. Împreună cu partenerul nostru, Crucea Roșie Română, vom ajunge în 20 de orașe din țară, unde vom continua și lecțiile de igienă orală."
        Societatea Națională de Cruce Roșie din România este o organizație umanitară care funcționează neîntrerupt din 1876 în scopul prevenirii și alinării suferințelor oamenilor, fără nici o deosebire în ceea ce priveste naționalitatea, rasa, religia, vârsta, sexul, apartenența militară, socială sau politică.
Prin activitățile pe care le desfășoară, contribuie și la ameliorarea stării de sănătate, la prevenirea îmbolnăvirilor si la alinarea suferințelor prin programe de întrajutorare în beneficiul colectivității. Proiectul de educație pentru sănătate desfășurat împreună cu Colgate este parte din această componentă importantă a activității organizației.
Sursa:

      Inspectoratul Școlar Județean Arad este partener în programul "România merită zâmbete Colgate" derulat prin Crucea Rosie - Filiala Arad. Sâmbătă, 13 octombrie caravana a ajuns la Scoala Gimnazială "Mihai Eminescu" Arad. A avut loc o întâlnire a elevilor cu Dr. Colgate, care a efectuat, împreună cu medicul școlar și echipa din cadrul programului, control fiecăruia dintre copiii prezenți în cabinetul medical al unității.

                                    FELICITĂRI  TUTUROR  PENTRU  IMPLICARE!
MULȚUMIM CĂ AM AVUT OPORTUNITATEA DE A PARTICIPA ÎN ACEST PROIECT!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.