Bine aţi venit la Şcoala Gimnazială ,,Mihai Eminescu" Arad!

director, prof. Aurelian Stana
director adjunct, prof. Lupea Georgiana

marți, 28 martie 2017

Carina pe drumul spre casă

     "Centrul Municipal de Cultură Arad, Asociația Culturală pentru Educație prin Artă (ACEA) și Teatrul Clasic "Ioan Slavici" au prezentat azi, 28 martie 2017 spectacolul Carina pe drumul spre casă. Acesta este un spectacol de teatru adresat copiilor cu vârste între 6 şi 11 ani, bazat pe piesă scrisă de Oana Răsuceanu. Piesa își propune să ofere elevilor o perspectivă inedită asupra orașului, văzut prin ochii unei fetițe de 6 ani (Carina - personajul central al spectacolului).
      Piesa spune povestea Carinei, care se pierde de părinții ei într-un mall. Ajunsă singură pe străzile orașului, Carina trebuie să găsească drumul spre casă. Un drum pe care îl petrece alături de Margo - pisica orașului, cea care știe fiecare stradă, fiecare bloc (mai nou sau mai vechi), fiecare piață cu tarabe sau fără, fiecare staţie de metrou sau de troleibuz. Astfel, Carina are parte de o experiență unică, prin care reușește nu numai să descopere un oraș neștiut până atunci, dar să cunoască o serie de personaje care o vor însoți mai departe, în lungul ei drum spre maturizare."
sursa: Arq
        Din școala noastră au participat elevii claselor pregătitoare A, I A, I B și II B, alături de doamnele prof. înv. primar Binchiciu Ileana, Oarcea Mihaela, Căpățînă Adela și Dreghici Mihaela.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.