Bine aţi venit la Şcoala Gimnazială ,,Mihai Eminescu" Arad!

director, prof. Aurelian Stana
director adjunct, prof. Lupea Georgiana

marți, 13 septembrie 2016

Ziua Porților Deschise la ISU

          Clasele a II-a A si a II-a B au vizitat Inspectoratul ISU.
       "Festivitatea de deschidere a evenimentului „Ziua Porţilor Deschise” a început marți, 13 septembrie, la ora 10.00, în curtea ISU Arad. Mai bine de o oră, copiii au stat răbdători, fiecare alături de clasa și doamna învățătoare ori dirigintele. Pe rând, începând cu fețele bisericești, oficiali ai municipiului și județului, partenerii ISU din Ungaria, dar și angajați ai ISU din Arad, invitații și-au rostit cuvântările.
         După intonarea imnului și avansări în grad, când deja răbdarea micuților se apropia de sfârșit, s-a dat semnalul. Copiii au năvălit pur și simplu spre autospecialele pompierilor, plini de bucurie și entuziasm. Pe rând, cei mai curioși, au și urcat pentru a vedea cu ce mașini merg în misiune pompierii, au făcut poze, au pus întrebări, s-au jucat cu câinele salvator, au văzut proiectile, dar și barca de salvare folosită în misiuni. Într-un cuvânt, ținând cont că această meserie este una foarte riscantă și necesită putere de sacrificiu, a fost o zi deosebită, petrecută alături de oameni deosebiți pentru care salvarea de vieți omenești este principalul obiectiv al muncii.
          La mulți ani tuturor cadrelor din familia ISU Arad! Le urăm pe această cale multă forță și putere în misiunile ce vor urma!"   
       (sursa -  Aradon)

prof.  Balint Laura

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.