Bine aţi venit la Şcoala Gimnazială ,,Mihai Eminescu" Arad!

director, prof. Aurelian Stana
director adjunct, prof. Lupea Georgiana

luni, 17 septembrie 2012

Bine ați venit!



,,Stimați invitați,
Stimați părinți și bunici,
Stimați colegi,
Dragi elevi

Începutul anului școlar produce de fiecare dată emoție pentru că ne readuce în minte amintiri plăcute.
2012 este anul solidarității între generații. Indiferent de vârstă, putem juca un rol important și beneficia de o mai bună calitate a vieții.
Începem cursurile în 17 septembrie, zi legată de numele lui Gheorghe Lazăr, întemeietorul învățământului modern românesc, inițiatorul și conducătorul primei școli în limba română ,,Școala de la Sântul Sava” 1818.
În același spirit al dedicației absolute, al efortului și al dorinței de cunoaștere, vrem să îndrumăm pașii elevilor noștri pentru a ne mândri peste ani, cu realizările lor pentru că educația primită la școală este esențială în formarea caracterelor puternice.
Obiectivul nostru este acela de a contribui la clădirea viitorului acestor copii astfel ca ei să se întoarcă la școală, plini de recunoștință că le-am acordat instrumentele pentru a reuși în viață. Iar asta înseamnă să dăm dovadă de seriozitate în munca de la clasă și de imaginație în activitățile extracurriculare. Strădania noastră este de a ne ace datoria la clasa la care intrăm. Acesta este succesul școlii, în asta stă performanța, în sala de clasă reușim să-i creștem drepți și buni pe acești copii.
În fața aceleiași responsabilități, invitația mea pentru părinți este să se implice activ în educația copiilor, să fie prezenți în viața școlii alături de profesori.
Elevilor noștri le adresez provocarea competiței, a muncii, a disciplinei și a studiului cu seriozitate. Voi sunteți cei în care investim astăzi cu dăruire și speranță pentru un MÂINE frumos.
Ne bucurăm de prezența alături de noi a reprezentanților oficialităților locale. Le cerem sprijinul pentru un viitor mai bun al școlii românești. Trebuie să fie o lecție pentru toată lumea faptul că cele mai dezvoltate țări ale lumii au plasat educația printre prioritățile lor naționale. Iar atunci când oferi respect obții lucruri durabile, de calitate.
Părinților le adresez rugămintea de a sta alături de școală. Numai împreună cu profesorii puteți face din copiii dumneavoastră oameni performanți în viață.
Fie ca acest an școlar să ne aducă împliniri profesionale, sănătate, forță și energie, speranță, încredere și multe bucurii.
Dumnezeu să ne ocrotească cele mai înalte gânduri și cele mai frumoase vise ale slujitorilor școlii: ELEVI și PROFESORI.”

                                                   director profesor Ilița Moldovean










                                                          Bine ați venit, boboci!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.