Bine aţi venit la Şcoala Gimnazială ,,Mihai Eminescu" Arad!

director, prof. Aurelian Stana
director adjunct, prof. Lupea Georgiana

marți, 26 ianuarie 2016

Proiectul Tedi - clasa I B

           Dupa cum am mai precizat, elevii claselor I A, B, C, D, E din scoala noastra participa la un proiect adresat copiilor din intreaga tara, program care are ca scop îmbunătățirea condițiilor de siguranță a elevilor din clasele I, care se confruntă cu tot felul de pericole: în drum spre școală, la școală, acasă sau în timpul vacanțelor. Un element important al acestei acțiuni este educarea copiilor, astfel încât să conștientizeze posibilele pericole, să învețe cum să le evite și cum să procedeze în cazul apariției lor. 
           Elevii clasei I  B au inceput si ei activitatile din brosura primita.
           Fotografiile pot fi vizualizate si pe site-ul Tedi:

http://www.scoalatedi.ro/galerie/?dir=Scoala%20Gimnaziala%20Mihai%20Eminescu%20Arad&page=1



Prof. inv. primar Dreghici Mihaela

duminică, 24 ianuarie 2016

Sărbătorirea Micii Uniri

      Elevii clasei a IV-a A au sărbătorit Unirea Principatelor. Au discutat despre Alexandru Ioan Cuza, despre Principatele Romane, unirea lor, modul de realizare a acestei uniri, importanta acesteia. 
        Activitatea s-a incheiat cu un concurs de desene reprezentative si realizarea unei expozitii.


Prof. inv. primar Binchiciu Ileana

vineri, 22 ianuarie 2016

Tedi - Scoala Sigurantei - cl. I A

      Elevii claselor I A, B, C, D, E din scoala noastra participa la un proiect adresat copiilor din intreaga tara, program care are ca scop îmbunătățirea condițiilor de siguranță a elevilor din clasele I, care se confruntă cu tot felul de pericole: în drum spre școală, la școală, acasă sau în timpul vacanțelor. Un element important al acestei acțiuni este educarea copiilor, astfel încât să conștientizeze posibilele pericole, să învețe cum să le evite și cum să procedeze în cazul apariției lor.
     „Şcoala Siguranţei Tedi”, campanie desfăşurată de Tymbark Maspex România (prin brandul Tedi) în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice şi cu Ministerul Afacerilor Interne prin Poliţia Română, se desfasoara pe tot parcursul anului şcolar 2015-2016.
        In cadrul programului "Şcoala siguranţei Tedi", Comitetul de organizare a hotărât acordarea a trei premii lunare sub formă de produse ale companiei Tymbark Maspex România pentru elevii celor mai active şcoli şi un premiu special constând într-o tabletă pentru cel mai implicat învăţător coordonator. Câştigătorii vor fi desemnaţi în funcţie de aprecierea juriului, respectând criteriile de jurizare din Regulamentul oficial al concursulului, pe care îl puteţi consulta pe pagina www.scoalatedi.ro.
        Primele fotografii vor fi incarcate pe site-ul mentionat.

http://www.scoalatedi.ro/galerie/?dir=Scoala%20Gimnaziala%20Mihai%20Eminescu%20Arad&page=1 

Clasa  I  A



Prof. inv. primar Balint Laura